Home » Testimonials

Testimonials

 

 

Als gevolg van de ziekte van Lyme, kreeg ik circa twee maanden geleden een Bellse parese. Na twee en een halve week geen enkele verbetering te zien, begon ik me zorgen te maken. Ik ben toen in behandeling gegaan bij Margarita en ze heeft me enorm geholpen. Inmiddels ben ik geheel hersteld. De oefeningen, tape voor ontspanning en acupunctuur hebben daar zeker enorm bij geholpen. Haar uitleg is helder en duidelijk en ze Is pas tevreden als het maximale resultaat Is behaald. Bij mij was dit na 4 behandelingen. Ontzettend bedankt!

 • Riane
 • Ziekte van Bell

 

 

Op 27 januari 2015 werd door de huisarts de ziekte van Bell bij mij geconstateerd. De avond tevoren had ik wel wat lichte hoofdpijn en ik had een beetje een raar gevoel in mijn lippen toen ik een kop thee dronk, maar verder wees niets erop dat ik ineens een heel ander gezicht de volgende ochtend in de spiegel zou zien! Heel even dacht ik aan een beroerte maar daarbij is je oog niet betrokken en dat was nu duidelijk wel het geval.. Kreeg een kuur prednisolon mee en oogzalf en stelde diverse vriendinnen op de hoogte van deze kwaal.. Twee van hen wezen op de website van Acuvitae.. eerst zag ik dat niet zo zitten (al die naalden in mijn gezicht!) maar achteraf heb ik er spijt van dat ik niet eerder met Margarita contact had opgenomen! Ik was voor de eerste keer bij haar op 13 februari en mij viel het direct op hoe grondig ze naar alle details op mijn gezicht keek! Dat deed me erg goed. Ze nam een hele batterij aan oefeningen met me door en leerde me hoe ik mijn gezicht op een speciale manier kon tapen en heeft met aandacht mijn gezicht gemasseerd en daarna is ze met de acupunctuur aan de slag gegaan. De prikjes vielen me alleszins mee.. meer moeite had ik (als beweeglijk type) met het stil liggen gedurende enige tijd maar ik weet wel zeker dat heel veel mensen het heerlijk zullen vinden om in alle stilte en rust te KUNNEN liggen zonder dat je wat dan ook maar moet! Ik heb stevig geoefend en heb in totaal 5 behandelingen gehad. Ik moet blijven oefenen maar het gaat wonderwel goed nu. Ik kan het iedereen aanraden die dezelfde drempelvrees als ik hadden om deze stap te zetten!

 • Evy Schmitz
 • Ziekte van Bell

 

 

When I got infected with Bell’s Palsy on the left side of my face, I quickly sought advice from the first acupuncturist I could find as I had not been getting any coherent responses from my more “traditional” doctors. Dr. Petrova thoroughly explained all the different aspects of the procedure and I could sense her expertise in the field. She was really supportive throughout my treatment and made sure I felt comfortable with everything she was doing. With both bio- and acupuncture treatment twice a week for three weeks and some exercises to do at home during, my face was back to normal. She also provided me with exercises to keep in mind if this was ever to happen again. Dr. Petrova’s treatment is very professional and definitely effective. I am happy I found her as soon as I did!

 • Marta K.
 • Ziekte van Bell

 

 

Begin februari werd bij mij de ziekte van Bell (Bellse parese) vastgesteld. Een kennis raadde mij aan contact te zoeken met Acuvitae in Amsterdam.
Daar kon ik gelukkig dezelfde week nog terecht. Na 6 behandelingen met acupunctuur, gezichtsmassage en de aangegeven oefeningen is mijn gezicht weer symmetrisch.
Margaritaa Petrova heeft mij vakkundig en op een bijzonder prettige manier behandeld.

 • Wilma
 • Ziekte van Bell

 

 

Op 10 februari werd bij mij de ziekte van Bell geconstateerd. Via de huisarts alleen prednison gekregen ter behandeling.
de genezing zou wel een maand of zeven kunnen duren, en ik zou de nodige rest verschijnselen kunnen blijven houden.
Via googelen op internet is mijn vrouw op je site terecht gekomen en heeft meteen een afspraak gemaakt. Op 12 februari ben ik begonnen met de behandelingen, gezichtsmassage en bio- en acupunctuur, bovendien kreeg ik de nodige oefeningen en tips mee voor thuis.
Dank zij jou professionele aanpak was de gezichtsverlamming met zes weken weer verholpen en heb je de behandelingen op 25 maart gestopt.
Onze hartelijke dank voor je vakkundige behandelingen we zullen je zeker aanbevelen!

 • Jan G.
 • Ziekte van Bell

 

 

Mijn ervaringen met de praktijk is zeer goed. Wordt goed geholpen, alles wordt heel nauwkeurig uitgelegd. Er worden foto’s gemaakt dat je later kunt zien wat het verschil is voordat je bent geholpen tussen de behandelingen door en na je behandelingen. Wij hebben deze praktijk op internet gevonden en gelijk een afspraak gemaakt (in overleg met mijn huisarts). Ik wist niet wat ik kon verwachten, maar Ben echt blij dat ik ben begonnen met deze behandeling. Prikken in mijn gezicht is pijnlijk maar het is ff volhouden en je krijgt er goed resultaat van! Je krijgt ook oefeningen mee naar huis toe. Het kost aardig wat energie maar je doet het voor een goed doel. Waar een wil is, is een weg! Als iemand de ziekte van Bell krijgt, aarzel niet en maak gelijk een afspraak.

 • Idrissi F.
 • Ziekte van Bell

 

 

Toen ik plotseling werd geconfronteerd met een aangezichtsverlamming Bell’se parese heb ik Prednison, oogdruppels, oogzalf en horlogeglasverband voorgeschreven gekregen. Tevens heb ik dezelfde dag contact opgenomen met AcuVitae waar ik gelukkig aan het einde van de dag nog langs mocht komen. Ik ben hier bijzonder vriendelijk en professioneel ontvangen en behandeld. Alles wordt goed uitgelegd, je krijgt instructies voor diverse oefeningen en het tapen van je gezicht plus acupunctuur. Ik heb deze behandelingen als bijzonder positief ervaren. Na een aantal weken heb ik hier ook biopunctuur behandelingen ondergaan en dit alles heeft de gezichtsverlamming grotendeels hersteld. In het ziekenhuis stonden ze versteld van het resultaat, ze hadden al in mijn dossier gezet dat ik er mee zou moeten leren leven. Maar deze arts van AcuVitae geeft niet op en ziet je lichaam als een geheel wat in mijn beleving nogal eens vergeten wordt in de medische wereld. Ik kan u Mevrouw Petrova en haar aanpak van harte aanbevelen. Ik ben haar enorm dankbaar!

 • Carla
 • Ziekte van Bell